Hoppa till sidans innehåll

Göteborg Multisportrace 2020

23 AUG 2020 17:41
Göteborg Multisportrace den 10 okt 2020! En klassisk multisporttävling för alla åldrar och nivåer!
  • Skapad: 23 AUG 2020 17:41

Klubbens egna arrangemang. Som klubbmedlem kan du välja att vara funktionär eller tävla.

I år kommer vi att anpassa vår tävling till rådande förhållanden med covid-19. Tävlingen kommer att delas in i startgrupper om max 50 personer. Startgrupper kommer inte att vara på samma plats samtidigt. 

Tävlingscentrum kommer vara vid Mölndal Outdoors klubbstuga.

Laget bestående av två personer tar sig igenom tävlingen tillsammans. Tävlingsformen i år är rogaining / kontrollplock, laget väljer själv vilka kontroller de skall ta och i vilken ordning. Flest poäng på tre timmar vinner!
Grenarna i multisport är cykling, paddling och löpning. För att ta sig runt banan krävs lättare orientering där svårigheten ligger i vägvalen snarare än att hitta själva kontrollerna. Sträckorna en blandning av stigar, vägar och för den som väljer fågelvägen –obanad terräng.

Kontrollpunkterna kommer att vara tydliga och markerade med skärm och en digital stämplingsenhet. Vissa kontroller kommer kräva mer samarbete och taktik inom laget, till exempel klättring uppför rep eller repstege, slackline med mera.

Se mer på http://goteborgmultisportrace.se

Skribent: Karolina Wildheim
E-post: Adressen Gömd

Vår nya fina klubbstuga vid Rådasjöns strand är öppen för utyrning. Perfekt till träningsläger, övernattning, middagar eller fester. Mer info här!


 SM SKISPORT

Weswim

aktivitus

 

 


 

 

Postadress:
Mölndal Outdoor IF
Sjöstigen 2
43136 Mölndal

Besöksadress:
Sjöstigen 2
43136 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@molndalout...

Se all info