Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Med start på måndag den 13 april har du en unik chans att ta del av fyra populära föreläsningar kostnadsfritt via vår Facebooksida.
 
Nu har vi börjat med digitala distansutbildningar. Nedan finner du en lista på utbildningar som vi erbjuder digitalt på distans den kommande tiden. Ni kan även beställa en digital utbildning till er förening där era medlemmar kan delta hemifrån.
 
Just nu begränsar coronapandemin till viss del våra fysiska folkbildnings- och utbildningstillfällen. Men istället för att ställa in ser vi det som en möjlighet att ställa om.
 
När hela världen skakar av coronakrisen behöver även idrotten stöd för att inte falla isär. Det skriver ordförande Christer Östholm och distriktschef Johan Gadd i ett öppet brev till 49 kommuner i Västra Götaland.
 
Här nedan har vi samlat tips på aktuell information om coronaviruset och sjukdomen covid-19 på olika språk. Dela gärna - du och din förening kan hjälpa till att sprida livsviktig information till de som ännu inte pratar svenska.
 
Regeringen meddelade under fredagen att man tagit beslut om ett förbud mot allmänna sammankomster med fler än 50 personer. Förbudet träder i kraft söndagen den 29 mars och gäller tills vidare.
 
Folkhälsomyndigheten har kommit med nya förtydligande rekommendationer för idrott. Beskedet är att idrott och träningsaktiviteter kan fortsätta, men med försiktighet. Träning utomhus är att föredra.
 
Coronaviruset påverkar idrotten på många olika sätt och flera frågor dyker upp. Gäller korttidspermittering även för idrottsföreningar? Kan idrottsföreningar få anstånd med betalning på grund av coronaviruset? Som förening – vem ska jag kontakta?
 
Nu finns det ett nytt projektstöd att söka för föreningar som bedriver barn- och ungdomsidrott. Syftet med stödet är att skapa förutsättningar för idrottsföreningar att utveckla sin barn- och ungdomsidrott i enlighet med Strategi 2025.
 
RF-SISU Västra Götalands distriktsstämma som är planerad till den 16 april på Estrad Arena flyttas nu till tisdagen den 9 juni 2020 på grund av osäkerheten kring coronavirusets spridning.
 
Coronaviruset påverkar idrottsrörelsen, vi rekommenderar att man följer Riksidrottsförbundets information som uppdateras löpande.
 
Med anledning av den uppkomna situationen med coronaviruset har konferensen flyttats till 16-17 oktober.
 
Har ni ungdomar som ska leda idrottsskolor i sommar och som kanske ses som era framtida ledare i föreningen? Eller har ni nya ledare i föreningen som skulle må bra av en grund i sitt ledar- och tränarskap samt en förståelse för svenskt föreningsli...
 
Inför den stundande sista ansökningsdagen för LOK-stöd den 25 februari vill Riksidrottsförbundet särskilt upplysa om kravet på HTTPS för de föreningar som har ett eget domännamn.
 
Nu har vi plockat ut de föreläsningar och utbildningar som vi tror passar de föreningar som målmedvetet strävar efter mer kunskap och som jobbar med framtiden i sikte.
 
12

Vår nya fina klubbstuga vid Rådasjöns strand är öppen för utyrning. Perfekt till fester, middagar eller övernattning. Mer info här!


 Weswim

aktivitus

 

 


 

 

Postadress:
Mölndal Outdoor IF
Sjöstigen 2
43136 Mölndal

Besöksadress:
Sjöstigen 2
43136 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@molndaloutdoor.se

Se all info