Hoppa till sidans innehåll

Outdoor & Tränings Weekend 6-9/6

10 MAR 2019 18:56
Multisportsektionen bjuder in til tränings,- och tävlingsresa till Dala-Floda och Örebroloppet.
  • Uppdaterad: 10 MAR 2019 18:56

Häng med till grymma Dala-Floda. Här finns fina förutsättningar till att paddla fors och under helgen annordnar Kajaktiv också certifieringskurser för ÅEC för den som är intresserad. Här finns också lättillgänglig mtb-cykling med märkta mtb-leder precis runt hörnet. För den som hellre vandrar eller springer finns också flertalet vandringsleder av olika längd inom nära avstånd. För swimrunnern finns också det goda förutsättningar för att få sig kvalitetspass. När det kommer till landsvägscykling har jag ingen kvalitetssäkran att ge men en Dalarunda från Dala-Floda, Rättvik, Mora, Vansbro, Dala-Floda tror jag spontant hade varit magiskt. 
På söndagen går sedan Kajaktiv riverrace för den som är sugen på det. Ett annat alternativ är att stanna vid Örebro på vägen hem för att tävla i Örebroloppet, ett multisportlopp i lag om par. 
Boende beror på hur många vi blir. Kajaktiv har en kursgård, forspaddlingskursen hyr eventuellt ut sin klubbstuga, tältning eller vandrarhem/värdshus för den som skulle vilja det. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig. Intresseanmälningar mailas till This is a mailto link senast 5/5. 

Skribent: Kristoffer Säfström
Epost: Adressen Gömd

 

Vår nya fina klubbstuga vid Rådasjöns strand är öppen för utyrning. Perfekt till fester, middagar eller övernattning. Mer info här!


 Weswim

aktivitus

 

 


 

 

Postadress:
Mölndal Outdoor IF
Sjöstigen 2
43136 Mölndal

Besöksadress:
Sjöstigen 2
43136 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info