Hoppa till sidans innehåll

Aktivitetskalender


KM i landsvägscykling 2019


KM i landsvägscykling – dags att utmana i årets upplaga av MOIFs KM i LVG som kommer hållas fredagen den 30 augusti (samling kl 18, start kl 18:45). Vi utgår från klubbstugan och avslutar även där med kvällsmat och gemytligt umgänge!
Snabbaste herr och snabbaste dam får så klart pris och utmärkelse, men vi kommer även ha ytterligare ett tävlingsmoment/twist där man kan stå som segrare oavsett snabbhet och styrka.
Vi samlas från kl 18. Starten går kl 18:45 och cyklister släpps iväg med ett jämnt mellanrum. Banan är 2 mil lång i form av 2 varv runt Rådasjön (den gamla GBG triathlon-banan, ej cykelbanan). Aktiviteten rullar under 30-60 min varefter vi utser segrarna under inmundigandet av kvällsmat (gratis).
Triathlonregler gäller - dvs ingen drafting och man får ha tempohoj (notera att banan är lite kuperad så det blir ingen stor fördel). Vi kommer starta de snabbaste först för säkerheten och stänger inte av någon trafik så trafikregler gäller! Banan kommer troligtvis inte att vara skyltad men kartor finnas utprintade -den känns naturlig.
Undras det över något är det bara att kontakta Annika Åstrand, This is a mailto link alt 0707-266798 för sms. 
Ser fram emot en spännande och trevlig kväll - Väl mött!
Plats
Datum fredag 30 augusti 2019
Starttid 18:00
Den här aktiviteten tillhör kalender "Cykel"

Postadress:
Mölndal Outdoor IF
Sjöstigen 2
43136 Mölndal

Besöksadress:
Sjöstigen 2
43136 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@molndalout...

Se all info