Skidläger 2023 Sjusjoen


Nu är det dags att anmäla sig till Mölndal Outdoors skidläger! I år åker vi till det norska längdparadiset Sjusjøen den 7–10 december 2023, med otaliga mil spår i ett stort nätverk. Sjusjøen ligger på ca 800–900 meter över havet och är tämligen snösäkert tidigt på säsongen.

Det brukar vara riktigt mysigt att komma i väg under adventstid. Snön gör att julstämningen infinner sig, vi dricker glögg och äter pepparkakor tillsammans, spelar spel, undviker julstressen och framför allt får vi några härliga träningspass inför det 100:de Vasaloppet 2024.

Vi kommer precis som tidigare läger att hålla i instruktioner för de som vill slipa på sin skidteknik. Baserat på intresse så anpassar vi schemat efter klassisk och/eller fristil. Ett typiskt upplägg är då att ha teknikövningar mellan 9.30 och 11.00, både fredag och lördag.

Man anmäler sig genom att skriva till gabriela.egerup@icloud.com och berätta vilka som ska med. Ange namn, personnummer, e-post och mobilnummer. I anmälan vill vi också att ni skriver om ni vill vara med på teknikträning klassisk eller fristil. Detta för att vi behöver veta hur många vi blir för att kunna planera aktiviteterna på ett bra sätt. När ni har anmält er försöker vi samordna det hela med SMS/supertext.

I år kommer vi inte att boka boende centralt från klubben eftersom det blir så svårt när folk blir sjuka eller drar sig ur. Man tar själv kontakt med folk för att kolla vilka man kan dela stuga och bil med.  Vi tänkte att vi försöker boka stugor så nära varandra som möjligt. Därför är det bra om man utgår ifrån stadion i Sjusjøen.

Titta redan nu efter stugor på:

Airbnb | Sjusjøen – semesterboenden och ställen att bo på - Innlandet.

Hytter sjusjoen - Sök på Google

Om man inte känner någon att dela boende eller samåka med eller har plats över i stuga/bil så går det bra att använda SMS/Supertext kanalen för samordning av detta. 

Sjusjøen är ett litet samhälle i Ringsåker kommun med jättemånga hytter utspridda i skogarna, Det finns ett litet centrum med en hyfsat välsorterad KIWI-matbutik, SPORT1-sportbutik och ett par restauranger. Dock är det väldigt lugnt i Sjusjøen på kvällarna då de flesta koser sig i sina hytter.

Vi hoppas på mycket snö och härlig skidåkning! Häng mä!

 

Hälsningar från skidsektionen.Detaljer

Var  Annan anläggning
Aktivitet startar  tors 7 dec 2023 (v. 49)
Aktivitet slutar  sön 10 dec 2023 (v. 49)
Kostnad
  • 0,00 kr
Status  Öppen
Bokning
  • Öppen för bokning
Platser 30st
Platser kvar  16 st

Logga in på ditt konto för att anmäla dig till den här aktiviteten

Logga in på ditt medlemskonto
Glömt lösenordet? Skapa konto

Deltagare/Medlem

1 Anna Stoopendahl
2 Mats Johannesson
3 Mats Nordlund
4 Anna Lennerstedt Törmänen
5 Magnus Åstrand
6 Eva Carlbom
7 Björn Westling
8 Anders Le Dous
9 Gunilla Le Dous
10 Anna Kopp
11 Anders Cullbrand
12 Elisabet Cullbrand
13 Susanne Bergh
 Den här gruppen har även 1 deltagare som valt att vara anonyma.