MOIFs nya hemsida

  • 13 jan 2019

Välkommen till MOIFs nya hemsida! Här kommer all information om klubbens träningar, tävlingar och andra aktiviteter att samlas i en mer lättarbetat och överskådlig utformning.

Målet med den nya hemsidan är att samla all information som rör klubben på ett ställe. Här ska man kunna hitta vilka träningar som är planerade, medlemsinformation och adresser,  information från kommittéerna, stugbokning mm. Det ska vara enklare att redigera händelser och nyheter och hemsidan ska bli mer levande än den gamla var! Det ska även gå att registrera vilka som är deltagare på olika träningar vilket sedan automatiskt rapporteras som LOK-stöd.

Bakgrunden till skapandet av den nya hemsidan är att den gamla höll på att falla för åldersstrecket. Tekniken var av äldre sort och krävde en del underhåll som kostade pengar. Valet av teknik för den nya hemsidan föll på IdrottOnline som är en bas som utvecklas av Riksidrottsförbundet. Att använda IdrottOnline kostar inget extra och den har de flesta av de funktioner som efterfrågades av medlemmarna i klubben. Den egna layouten och strukturen får man lägga upp själv men det finns en supportfunktion om man behöver det.

Slutligen: Som klubbmedlem kan du logga in (hänglåsikonen överst till höger på sidan) för att få tillgång till mer information!